БАКО

 

Нашите производи. Квалитет и вкус кој не се заборава!

 

Бразилски орев

 

Претставуваат најдобар извор на селен во споредба со останатите видови. Селенот е неопходен за правилно функционирање на тироидната жлезда. Еден плод содржи повеќе од препорачаната дневна доза, што значи дека за само 30 калории се добива исклучително моќна селиумска инекција. Но бидете внимателни, внесот на селен треба да биде ограничен

<< Назад кон производи Дома

 

Ви се допаѓа? Контактирајте не...