БАКО

 

Нашите производи. Квалитет и вкус кој не се заборава.

 

Гоџи

 

Goji бобинките се важен дел во тибетската медицина и се користат околу две илјади години како природен начин на лекување на бубрезите и проблемите со црниот дроб, и за чистење на крвта. Се користат за лекување на проблеми со очите, проблеми со кожата, алергии, несоница, хронично заболување на црниот дроб, дијабетес и рак. Goji бобинките се исто така средство за зајакнување и се верува дека се одлични за мажественост и сексуално здравје. Goji бобинките се нарекуваат супер бобинки затоа што се проценуваат на највисоко ниво за нивните својства на анти-стареење, и оценети како број 1 на КРАК (Капацитет за Радикална апсорпција на Кислород) скала, која го мери антиоксиданското ниво во храната. Во споредба со боровинките, goji бобинките покажаа КРАК рејтинг 5-10 пати поголемо ниво од боровинките!

<< Назад кон производи Дома

 

Ви се допаѓа? Контактирајте не...