БАКО

 

Нашите производи. Квалитет и вкус кој не се заборава.

 

Грејпфрут

 

Она по што грејпфрутот се разликува од останатите овошја е изобилството на витамин Ц, само половина грејпфрут е доволно за да се задоволи дневната потреба. Но, тука не завршува неговата витаминска вредност, грејпфрутот изобилува и со витамин А и Б. Од минералите се застапени: магнезиум, манган, железо, калиум, фосфор.

ПРИДОБИВКИ ОД ОВОШЈЕТО:
1.Намалување на телесната тежина
2.Намалување на холестеролот
3.Намалување на симптомите на артритисот
4.Искористување на коензимот Q10

<< Назад кон производи Дома

 

Ви се допаѓа? Контактирајте не...