БАКО

 

Нашите производи. Квалитет и вкус кој не се заборава!

 

Пченка за пуканки

 

Нутриционистите често не ги препорачуваат пуканките поради големото количество сол и путер кои се употребуваат за нивното подготвување. Но, доколку тие се подготвуваат со маслиново масло и со помала количина сол, можат да претставуваат многу важен дел од вашиот здрав начин на исхрана. Ова се неколку дополнителни причини зошто е корисно да консумирате пуканки.
1. Имаат антиоксидантно дејство
2. Богати со растителни влакна
3. Не содржат многу калории
4. Не содржат шеќер
5. Го впиваат пивото

<< Назад кон производи Дома

 

Ви се допаѓа? Контактирајте не...